Παναθηναϊκός: Ψάχνει Μα-κέντα Ευρώπης (vids)

Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού αναζητεί την επιστροφή στα γκολ στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν για την ευρωπαϊκή έξοδο της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ (9/5, 19:30 NSHD).

Περίοδο «αφλογιστίας» διανύει ο Φεντερικό Μακέντα, ο οποίος… απέχει σχεδόν έναν μήνα από τα γκολ. Ο Ιταλός επιθετικός εκκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα playoffs με τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια και από εκεί έπειτα «αναζητεί» τον δρόμο προς τα δίκτυα. Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε και το τέρμα που πέτυχε στο κλείσιμο της κανονικής περίοδου απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετρούσε πέντε σε τέσσερις σερί αναμετρήσεις και επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτά στο απαιτητικότερο παιχνίδι της σεζόν.

Το τελευταίο του τέρμα ήρθε στις 11 Απριλίου απέναντι στον Ολυμπιακό στο 31ο λεπτό της συνάντησης, στην εκτός έδρας ήττα των Πράσινων από τους Ερυθρόλευκους με 3-1.

Από εκεί και έπειτα ο πολύπειρος φορ έχει παίξει στα τρία από τα τέσσερα ματς της ομάδας του βασικός, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 70′ του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην 5η στροφή των playoffs. Συγκεκριμένα έχει βρεθεί εντός του αγωνιστικού χώρου για 254′ λεπτά από την 4η αγωνιστική και έπειτα, μην μπορώντας να βρει τα αντίπαλα δίκτυα.

Την εφετινή περίοδο μετράει συνολικά 10 γκολ (9 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), με πέντε στην κανονική περίοδο της Super League και το ένα εξ αυτών να έρχεται στο «διπλό» κόντρα στην Ένωση στην 11η στροφή. Το συγκεκριμένο τέρμα είχε ανοίξει τον δρόμο της νίκης του Παναθηναϊκού με 2-1 στο ΟΑΚΑ στις 6 Δεκεμβρίου του 2020.

Εκείνη του την εμφάνιση καθώς και τις πρώτες του τρεις στα playoffs θέλει να επαναλάβει ο Φεντερίκο Μακέντα την πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Το Τριφύλλι υποδέχεται την Ένωση την Κυριακή (9/5, 19:30 NSHD) και θέλει μόνο νίκη για να πιάσει την αντίπαλό του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ελπίζει στην ευρωπαϊκή έξοδο του συλλόγου. Για την ακρίβεια με το 3Χ3 στις επόμενες τρεις αγωνιστικές το εισιτήριο για το UEFA Conference League θα είναι στα χέρια του, όπως ανέλυσε ο Αποστόλης Λάμπος την Πέμπτη (6/5).

Όλα αυτά φυσικά περνούν από τα… πόδια των παικτών του Λάζλο Μπόλονι και κυρίως του πρώτου σκόρερ του, ο οποίος θέλει να κάνει Μα-κέντα και να δώσει την ευρωπαϊκή έξοδο στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.