ΠΑΟΚ: Εμπράκτως στο πλευρό του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης με σύμμαχο την ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (vid)

Σημαντική κίνηση στήριξης από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" προς το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης

Σε προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού και ιατρικών μηχανημάτων προς το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ευρέων δράσεων του PAOK Action, αυτήν τη φορά έχοντας στο πλευρό της τον Όμιλο Επιχειρήσεων Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Η δράση του PAOK Action δεν σταματάει ποτέ. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στο ΚΕΑΤ ΘεσσαλονίκηςΣχολή Τυφλών, έχοντας ως συμπαίκτη τον Όμιλο Επιχειρήσεων Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσέφεραν ιατροφαρμακευτικό υλικό και ιατρικά μηχανήματα στο ΚΕΑΤ, ενώ παράλληλα προσέφεραν και δωρεάν test Covid-19 για τους οικότροφους και τους εργαζομένους της σχολής.

Στη δράση αυτή παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Χρυσοχόος συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστές της Κ19 όπως επίσης και ο Γεώργιος Σπανός, Υπεύθυνος Εμπορικών Εταιρειών Β. Ελλάδος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του PAOK TV“.

Δείτε το σχετικό βίντεο …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.