ΠΑΟΚ: Παραμένει ερωτηματικό ο Ίνγκασον

Πρόγραμμα θεραπείας - και μάλιστα εντός φυσιοθεραπευτηρίου - ακολούθησε ο διεθνής Ισλανδός, κάτι που θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του στο επικείμενο τοπικό ντέρμπι

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (15.00), το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για τη θέση στην τελική κατάταξη των Play Offs Superleague Interwetten.

Με δεδομένη την απουσία των Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίνγκασον που έχει ενοχλήσεις κι η κατάστασή του εκτιμάται καθημερινά. Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ σχετικά: “Το φινάλε της 7ης αγωνιστικής των Play Offs βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και να ξεφεύγει με δύο βαθμούς από τον Άρη στη μάχη της δεύτερης θέσης λίγο πριν το ματς  της Κυριακής (09.05) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Κίτρινους και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει από τους διώκτες του και να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Την Πέμπτη (06.05) η ομάδα πήρε ρεπό προκειμένου να ξεκουραστεί το σώμα και ν’ αδειάσει το μυαλό. Την Παρασκευή (07.05) ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε τη διήμερη προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην 11άδα στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και σήκωσε μανίκια ενόψει Άρη.

Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδι κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία.

Το Σάββατο (08.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.