Παναθηναϊκός: Κι όμως, η Ευρώπη είναι στο χέρι του!

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πλέον ότι αν κάνει το τρία στα τρία θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Όλα είναι στο χέρι του. Θα πρέπει όμως να αλλάξει την εικόνα του στο αγωνιώδες photo finish των playoff.

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έφερε κατήφεια και εσωστρέφεια στο “πράσινο” στρατόπεδο. Λίγες ώρες αργότερα όμως, η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ επανέφερε μια νότα αισιοδοξίας. Ο λόγος;

Μα φυσικά πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι το τρία στα τρία στα εναπομείναντα παιχνίδια εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο στην ομάδα χωρίς να περιμένει τί θα κάνουν οι άλλοι στα παιχνίδια τους.

Αν δηλαδή ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ την Κυριακή, σε ματς τετράποντο, τότε θα σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση όντας ισόβαθμός με την Ένωση αλλά καλύτερος στην ισοβαθμία. Στη συνέχεια ακολουθούν τα ματς με Άρη στο Βικελίδης και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, τα οποία θα πρέπει να κερδίσει ώστε να μην τον νοιάζει τί θα κάνει η ΑΕΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα θέλει ίδια αποτελέσματα με της ΑΕΚ η οποία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίζει στην Τρίπολη με Αστέρα και τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με Άρη (που δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι αδιάφορος αν χάσει από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό).

Αυτό είναι ένα ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, το οποίο όμως για να συμβεί επί χόρτου θα πρέπει η ομάδα του Μπόλονι να παρουσιάσει μια σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα από αυτή που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, διαφορετικά για μια ακόμη χρονιά θα μείνει εκτός Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.