Τζέγκο: “Χαλασμένος” ως αληθινός πολεμιστής… (pics)

Ο τραυματισμός στο πόδι προκάλεσε άσχημη ψυχολογική διάθεση στον Τζέιμς Τζέγκο, ενώ ολόκληρη η οικογένεια του Άρη προσπαθεί να τον στηρίξει και να τον ανεβάσει

“Είμαι χαλασμένος που θα χάσω το τέλος της σεζόν, αλλά θα υποστηρίζω τα παιδιά ως το τέλος! Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα στήριξης”, έγραψε σήμερα (6/5) ο Τζέιμς Τζέγκο στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φανερώνοντας πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει ο τραυματισμός του στο πόδι στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Αυστραλού μέσου των “κίτρινων”, ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, μίλησε σήμερα στο Ρ/Φ σταθμό Yellow Radio 101,7. Επιβεβαίωσε ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, όπως και να μείνει στη συνέχεια δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, κάνοντας αποθεραπεία για να επανέλθει πλήρως.

Αρχικά ανέφερε ο γιατρός του Άρη: “Βάλαμε νάρθηκα. Το χτύπημα είναι στο κουντεπιέ, στο πλάι προς τα έξω, στο πέμπτο μετατάρσιο. Για τους αθλητές, ειδικά, θέλει χειρουργείο. Το συγκεκριμένο κάταγμα προήλθε από στραβοπάτημα. Αύριο ή μεθαύριο θα χειρουργηθεί. Περιμένουμε να έχουμε μια επικοινωνία με την Ομοσπονδία της Αυστραλίας”.

Και συνέχισε: “Από τη στιγμή που θα χειρουργηθεί, χρειάζεται δύο μήνες για να επανέλθει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, που περιλαμβάνει ένα μήνα ακινησίας, μετά δύο εβδομάδες κολύμπι και ποδήλατο και στη συνέχεια τρέξιμο. Θα πρέπει να μην βιαστούμε καθόλου. Υπήρχαν φορές με αθλητές που βιάστηκαν, που η αποθεραπεία δεν πήγε όπως έπρεπε”.

Σχετικά με τη συνομιλία που είχε μαζί του, είπε: “Μιλήσαμε χθες το βράδυ με τον Τζίμι. Ήταν πολύ στεναχωρημένος, όπως συμβαίνει με κάθε αθλητή που έχει έναν τέτοιον τραυματισμό”.

Για τον τραυματισμό του Γιώργου Δεληζήση στο ίδιο παιχνίδι, είπε ο Βαγγέλης Πανταζής: “Έχει μία κάκωση στο ισχίο. Ακολουθεί αντίστοιχη θεραπεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα”.

Η ανάρτηση του Τζέγκο στο λογαριασμό του είναι η ακόλουθη:

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον “αληθινό πολεμιστή Τζέιμς Τζέγκο”:

✍: You are a true warrior…
Stay strong James!
💛🖤⚽️🤜🤛💪
#ARISFC #Jeggo #ARISFamily

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Τον Τζέγκο δεν ξέχασαν και οι συμπαίκτες του στον Άρη. Οι Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Κρίστιαν Λόπεθ, ο οποίος, επίσης, πρόσφατα τραυματίστηκε, του έστειλαν μηνύματα μέσω των λογαριασμών τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.