Παναθηναϊκός: Τέσσερα προβλήματα ενόψει ΑΕΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για τον τελικό "Ευρώπης" απέναντι στην ΑΕΚ έχοντας τέσσερα προβλήματα τραυματισμών. Δύσκολα θα προλάβει ο Μαουρίτσιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια τελευταία ευκαιρία να μπει ξανά στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αρκεί να κερδίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή. Ωστόσο ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετά σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς τέσσερις παίκτες αντιμετωπίοζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του Μαουρίτσιο ο οποίος πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Θεραπεία έκανε και ο Ιωαννίδης που έχει πάθει διάστρεμμα αλλά και ο Αϊτόρ με πρόβλημα στον έσω πλάγιο.

Τελευταίο πρόβλημα είναι αυτό του Σάντσεθ ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση, όπου έπαθε ένα ελαφρύ διάστρεμμα και αποχώρησε. Ασφαλώς το δικό του πρόβλημα ακολούθησε και ο Κουρμπέλης. Κατά τ’ άλλα όσοι αγωνίστηκαν βασικοί με τους Αρκάδες έκαναν αποθεραπεία.

Το δελτίο τύπου της πράσινης ΠΑΕ

Σε δύο γκρουπ διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης» η προπόνηση της Πέμπτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Μαουρίσιο (πρόβλημα στη γάμπα), Αϊτόρ (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο), Ιωαννίδης (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), ενώ ο Σάντσες υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε. Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.