Κώτσιρας: «Στο τέλος μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τρίτο γκολ» (vid)

Ο 28χρονος αμυντικός των Αρκάδων στάθηκε μεταξύ άλλων στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού

Για την εικόνα της ομάδας του και την αξία που έχει η βοήθεια στα νέα παιδιά του συλλόγου μίλησε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πόσο απολαμβάνουν όλοι στην ομάδα την παρουσία τους στα playoffs και ξεκαθάρισε ότι παλεύουν κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για τον νεαρό Χριστόπουλο

«Είναι ένα από τα παιδιά που δουλεύει καθημερινά και εξελίσσεται. Είναι ο δεύτερος του χρόνος με την ομάδα, φέτος παίρνει τις ευκαιρίες του και σίγουρα αν είναι ταπεινός μπορεί να καθιερωθεί στην ομάδα. Θέλουμε το καλό των νέων παιδιών, να προοδεύσουν στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τους. Πρέπει να τους μιλάμε εμείς οι μεγαλύτεροι για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ταπεινότητα και να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Για την εικόνα της ομάδας

«Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο. Σήμερα στο τέλος μπορούσαμε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ αν είμασταν πιο προσεκτικοί στη τελική πάσα. Βέβαια, μπορούσε και ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί με το δοκάρι αλλά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται όπως μας λέει ο προπονητής. Έχουν μένει τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη στα playoffs. Από τη στιγμή που μπήκαμε στα playoffs είπαμε ότι θα το απολαύσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και δεχόμαστε πίεση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα είναι ευχάριστο που μπαίνουν νέα παιδιά στην ομάδα και αργότερα να αποδώσουν τα καλύτερα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.