Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Ματσάρα με τα όλα της (vids)

Οι Αρκάδες έκοψαν βαθμούς από τους "πράσινους", σε μία απολαυστική αναμέτρηση που καθήλωσε άπαντες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα

Ο Αστέρας κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από τη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό κι αυτό μονάχα ως επιτυχία μπορεί να εκληφθεί για την ομάδα της Αρκαδίας. Κι ας προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι δύο φορές, αναγκάζοντας τους “πράσινους” να κυνηγούν στο σκορ.

Ήταν βλέπετε τέτοια η εικόνα του παιχνιδιού, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για να πέσει η αυλαία του, που ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει πως έκανε τα αδύνατα-δυνατά με στόχο την πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Από τη στιγμή που οι παίκτες του Μπόλονι κατάφεραν να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά, με σκόρερ και πάλι τον Χατζηγιοβάνη (53′), άναψαν τις μηχανές στο φουλ και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, οι οποίες ωστόσο σταμάτησαν… στα δοκάρια.

Δείτε εδώ τι συνέβη στο 90′ με τον Σανκαρέ, αλλά και περίπου 20 λεπτά νωρίτερα:

Προτού συμβούν πάντως όλα αυτά, ο Αστέρας είχε προλάβει να κάνει κι εκείνος το κομμάτι του, υπενθυμίζοντας πως είναι μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, που μπορεί να κάνει ζημιές, ακόμα κι αν δεν έχει πραγματικό κίνητρο. 
Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′, είναι ενδεικτικό της αγωνιστικής ταυτότητας και του χαρακτήρα της ομάδας της Τρίπολης. 

Ο Χατζηγιοβάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου, ισοφαρίζοντας στο 28′, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. 

Προηγήθηκαν ξανά, με το εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες στο 42′, για να ακολουθήσει, η “πράσινη καταιγίδα”, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να αλλάξει το σκορ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.