Ντρέγκερ: “Ήμασταν τυχεροί στα νέα παιδιά” (vid)

Στην παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στο απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Ντρέγκερ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Στη θετική παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στο απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Ντρέγκερ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντρέγκερ:

“Πραγματικά είδαμε πολλά παιδιά που δεν συνηθίζουν να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες και είχαν καλή απόδοση. Κάναμε 25 καλά λεπτά στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε και νομίζω ότι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής δικαιολογημένα έμεινε ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά έδειξαν καλό πρόσωπο και απέδειξαν ότι παρόλο που δεν έπαιζαν, ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Στα τελευταία λεπτά ήμασταν τυχεροί και πρέπει να το παραδεχθούμε. Ο Άρης είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος και οι παίκτες του έδειξαν ότι ήρθαν για να διεκδικήσουν πράγματα.

Συγχαρητήρια στον Καλογερόπουλο, ο Σουρλής έκανε καλό παιχνίδι, ο Τζολάκης έχει παίξει λίγα παιχνίδια. Αν σκεφτούμε ότι αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά, τότε το γεγονός ότι πήραμε έναν βαθμό μας αφήνει ικανοποιημένους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.