Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με ένα συναρπαστικό φινάλε

Άρης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε έναν αγώνα που έκρυβε πολλές συγκινήσεις στο φινάλε του.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κινητικές στον αγωνιστικό χώρο και από νωρίς να δημιουργούνται αρκετές καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 2ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από ένα γύρισμα από τα δεξιά του Ντρέγκερ και κόντρα στον Μπεναλουάν.

Ο Άρης με κινητήριους μοχλούς τους Μπερτόγλιο και Μαντσίνι προσπαθούσε να απειλήσει την εστία των “ερυθρόλευκων” κυρίως με τον δεύτερο, ενώ το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11ο λεπτό από τον Μάνο σε δυο χρόνους, αφού μεσολάβησε επέμβαση του Τζολάκη και ακολουθήσε και έλεγχος στο VAR για να επιβεβαιωθεί το αν είχε περάσει ολόκληρη η μπάλα την γραμμή της εστίας.

Μετά από το γκολ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε μέτρα στο γήπεδο και την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό ψάχνοντας την ισοφάριση.

Σημαντική ευκαιρία με τον Κάιπερς να περνάει τον Κουέστα και να σημαδεύει το δοκάρι μετά από κάθετι του Ενβιλά στο 19ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν και δύο ακόμα καλές στιγμές με ένα σουτ του Ραντζέλοβιτς και μια κεφαλιά του Βρουσάι χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης προσπάθησε να μείνει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα και να πιέσει περισσότερο τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια σημαντική στιγμή σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

Ο Ολυμπιακός μετά από αυτό το πρώτο διάστημα πήρε και πάλι την κατοχή της μπάλας όπως και αρκετά μέτρα στο γήπεδο, ταυτόχρονα προσπαθούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη με κάποια σουτ κυρίως από τους Ραντζέλοβιτς και Τιάγκο Σίλβα τα οποία όμως έφυγαν εκτός εστίας χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια μεγάλη στιγμή.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προσπάθησε να βρει κενούς χώρους και να δημιουργήσει κινδύνους σε αντεπιθέσεις με μια τέτοια σημαντική στιγμή να έρχεται με ένα σουτ του Σάσα στο 71ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης από δυο αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς, η φάση ξεκίνησε με σέντρα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά, ο Χασάν τροφοδότησε τον Φορτούνη ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1 στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια ο Άρης είχε 2 πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσει να φτάσει στην νίκη, κέρδισε πέναλτι ο Ματέο Γκαρσία μετά από ανατροπή του από τον Τιάγκο Σίλβα στο 89ο λεπτό με τον Μπρούνο Γκάμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα αουτ και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Τζολάκη.

Το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.