ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μάχη “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports1HD) σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Οι “Δικέφαλοι” θα τεθούν για έκτη φορά αντιμέτωποι μέσα στη σεζόν, με αυτή να έρχεται λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια το αποψινό παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, σε απόσταση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ισοβαθμεί με τον Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η “Ένωση” αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με τελευταίο αυτό του Μαχαίρα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάνταλο, Μπακάκη, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Λάτσι και Ραντόνια, ενώ στη διάθεση του επέστρεψαν οι Λόπες και Τσιγκρίνσκι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Περέιρα, Μιχάι, Καγκάβα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Ίνγκασον.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βόσνιος Ιρφάν Πέλιτο με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Αμέρ Μάτσιτς. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.