Χ. Τσιγγάρας: «Είμαστε σε πολύ καλό momentum»

Ο 21χρονος χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για τη νέα αναμέτρηση των δύο «Δικεφάλων»

Άλλη μια αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, αυτήν τη φορά σε διαδοχικούς αγώνες και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Novasports.gr συνάντησε τον Χάρη Τσιγγάρα στο γήπεδο της Τούμπας, λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση πριν από την επικείμενη αναμέτρηση και ζήτησε τις σκέψεις του σχετικά.

Ο νεαρός χαφ του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στο τί περιμένει να δει σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο αναμετρήσεων των δύο ομάδων κι αν περιμένει ν’ αντικρύσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα παρουσίασαν οι δύο ομάδες ως τώρα: «Δε νομίζω πως θα είναι κάτι διαφορετικό. Πάνω κάτω θα είναι το ίδιο πιστεύω. Οπότε πρέπει να μπούμε, ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι πλέον μια πραγματικότητα. Απομένει ο στόχος της κατοχύρωσης της 2ης θέσης στα Play Offs, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές, αρχής γενομένης από σήμερα με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Οι σκέψεις σου σχετικά; «Είμαστε σε πολύ καλό momentum. Θα πάμε πολύ καλά σ’ αυτά τα ματς, τα θέλουμε. Κοιτάζουμε – σίγουρα – και τον τελικό αλλά προέχουν αυτά τα τέσσερα ματς».

Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας το θέμα της κόπωσης από τις διαδοχικές αναμετρήσεις: «Σίγουρα υπάρχει μια … κόπωση καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς. Αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όπως είπα έχουμε λίγα ματς, οπότε θα μπούμε να τα δώσουμε όλα για να τελειώσουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.