Χιμένεθ: “Έχουμε τέσσερις τελικούς, να μάθουμε από τα λάθη μας” (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Κύπελλο, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την Ένωση, αλλά και τη "μάχη" για την Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Κύπελλο Ελλάδας λέγοντας πως:

“Δεν ανταμειφθήκαμε για τον κόπο μας. Γενικά στα τελευταία ματς δεν ανταμειβόμαστε για τα όσα κάνουμε. Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που καθορίζουν τα ματς και μας εμποδίζουν στο να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα”, ενώ σχετικά με το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για τα Play Off είπε:

Δεν έχουμε κάνει καλά ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είχαμε κάποια καλή απόδοση, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Γενικά τιμωρηθήκαμε από τα λάθη μας”.

“Θα μπούμε με έντεκα παίκτες για να παλέψουμε και αυτό που θέλω είναι να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο” θα πει για τους πολλούς τραυματισμούς ο Μανόλο Χιμένεθ που δεν υπολογίζει στον Πέτρο Μάνταλο.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να περιορίσει τα λάθη στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ απάντησε πως: “Όταν δέχθηκα να έρθω γνώριζα πως υπήρχαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολύ εμπειρία. Το πιο σημαντικό πλέον είναι να δούμε εάν μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας”, ενώ για το αν είναι καθοριστικό το ματς της Τετάρτης τόνισε: “Έχουμε τέσσερις τελικούς μπροστά μας και εξαρτώνται από εμάς και τους αντιπάλους”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.