Σβάρνας: “Έχουμε κίνητρο να κερδίσουμε ένα ντέρμπι” (vid)

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, την ανασταλτική λειτουργία, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη “μάχη” για την Ευρώπη.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως:

“Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό. Θέλαμε να προκριθούμε και φέτος στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο άλλη μία χρονιά, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε” ενώ για το πόσο επηρεάζουν οι τραυματισμοί και οι αλεπάλληλες αλλαγές προσώπων την ενδεκάδα τόνισε πως:

“Όταν παίζουν συγκεκριμένοι παίκτες αποκτά σταθερότητα η άμυνα κυρίως. Οι παίκτες επικοινωνούν καλύτερα, αλλά πιστεύω στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό”.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ “θα μπει πιο δυνατά σε σχέση με το ματς Κυπέλλου γιατί εκεί είχε και το σκορ υπέρ του, όμως τώρα είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν είναι για τους τρεις βαθμούς και πιστεύω πως θα γίνει ένα δυνατό ματς”.

Δείτε επίσης τι είπε για το ότι η Ένωση δεν έχει νίκη στα τελευταία 15 ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και για τη “μάχη” για έξοδο στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.