Μια λαμπάδα για Μασούρα και Μπουχαλάκη

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι το "ατόφιο χρυσάφι" του Ολυμπιακού!

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα δύο βασικά συστατικά που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του για να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο δυνατός κορμός που έχει δημιουργηθεί μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν έχει ισχυρό ελληνικό στοιχείο, ωστόσο δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει καθώς σπάνε τα κοντέρ και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες ανάσες. Ο λόγος για τους Γιώργο Μασούρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Την περασμένη σεζόν ο Μασούρας μέτρησε με τον Ολυμπιακό 53 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και βρέθηκε στην κορυφή των παικτών που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Παράλληλα πέτυχε έντεκα γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ. Με την εθνική ομάδα είχε εννέα συμμετοχές και ένα γκολ. Μιλάμε δηλαδή για άθροισμα 62 παιχνιδιών σε μια σεζόν. Φέτος ο Μασούρας έχει ήδη 45 συμμετοχές, δώδεκα γκολ και πέντε τελικές πάσες. Με την εθνική έχει πέντε συμμετοχές και δύο ασίστ. Μέσα σε δύο σεζόν που πραγματοποιήθηκαν χωρίς ανάσα ο Μασούρας έχει αγωνιστεί σε 107 ματς με τον Ολυμπιακό και 14 με την Ελλάδα. Σύνολο μέχρι στιγμής 121 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του ακόμα πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

masouras-olympiacos
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μπουχαλάκης ήταν ένας από τους τέσσερις “50αρηδες” του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν (Μασούρας, Καμαρά, Ελ Αραμπί οι υπόλοιποι) με 52 παιχνίδια, στα οποία είχε ένα γκολ και τρεις ασίστ. Ο Κρητικός μέσος με την Ελλάδα έπαιξε σε πέντε παιχνίδια. Φέτος ο “Μπούχα” διάγει την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του. Μπορεί να μην έχει φτάσει τα 50 παιχνίδια, έχοντας μείνει στα 44, αλλά ήδη έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει μοιράσει έξι ασίστ. Με την εθνική έχει παίξει σε έξι παιχνίδια. Ας αθροίσουμε κι εδώ! 96 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και έντεκα με την Ελλάδα, σύνολο 107 ματς σε δύο σεζόν. 

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι δυο τους είναι οι Έλληνες με τις περισσότερες συμμετοχές την τελευταία διετία, έχοντας παράλληλα κατακτήσει τους τρεις από τους τέσσερις διαθέσιμους τίτλους, ενώ σε λίγες μέρες θα ψάξουν το 4/4 στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο αμέσως επόμενος Έλληνας παίκτης σε συμμετοχές είναι ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ με 93 ματς με την “Ένωση” και έντεκα με την Ελλάδα από το ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020 ως σήμερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.