ΑΕΛ: Προς την έξοδο ο Μιλοσάβλιεβιτς

Δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον εκτός των "βυσσινί" - Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για Γιάννη Ίτσα

Ο κύκλος της παρουσίας του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στην ΑΕΛ πηγαίνει -εκτός σοβαρού απροόπτου- να κλείσει. Ο Σέρβος μέσος έχει βρεθεί εκτός πλάνων του Τζανλούκα Φέστα κι όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιό του με τους “βυσσινί”, που λήγει τον Ιούνιο του 2022 δεν θα ολοκληρωθεί. Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας του στη Λάρισα σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει ενέργειες να λύσει τη συνεργασία με τον παίκτη άμεσα, πριν καν τελειώσει η διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και ο παίκτης να αποχαιρετήσει πριν το τέλος της σεζόν. Σημειώνουμε ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μιλοσάβλιεβιτς μετράει με την ΑΕΛ 21 συμμετοχές στην κανονική περίοδο, χωρίς γκολ ή ασίστ, άλλες 4 στα πλέι άουτ, με μία ασίστ, και άλλες 2 στο Κύπελλο, επίσης χωρίς γκολ ή ασίστ. Συνολικά, στις 3,5 σεζόν στους “βυσσινί” μετράει 108 συμμετοχές, με 12 γκολ και 3 ασίστ.

“Αντίο” σε Ίτσα

Στο μεταξύ, νέα απώλεια μέτρησε η ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΛ χθες, 1η Μαΐου. Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Ίτσας, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τους “βυσσινί” είτε ως παίκτης των τμημάτων υποδομής, είτε ως μέλος του οπαδικού κινήματος αργότερα. Η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του, η οποία αναφέρει:

“ΣΤΟ “ΒΥΣΣΙΝΙ” CLUB ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ 

Η 33η επέτειος κατάκτησης του κορυφαίου τίτλου από την ΑΕΛ επιφύλασσε σε όλους μας μία θλιβερή εξέλιξη, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Ίτσας, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της “βυσσινί” κερκίδας. Από την παιδική του ηλικία ταυτίστηκε με τη διαδρομή της αγαπημένης μας ομάδας, πρώτα σαν ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής και στη συνέχεια σαν ηγετικό στέλεχος του οπαδικού κινήματος. Ασυμβίβαστος, με έντιμη κριτική παρουσία, μα πάνω απ’ όλα με παροιμιώδη αγάπη, στα όρια της λατρείας, για την ΑΕΛ, την ομάδα της καρδιάς του. Σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει την απέραντη θλίψη του για την αποδημία του Γιάννη Ίτσα και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.