Δουβίκας: Από τον Παναθηναϊκό στην Ουτρέχτη, μονάχα δεκατρία γκολ δρόμος…

Ο Δουβίκας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Eredivisie, φιλοδοξώντας να βαδίσει στα χνάρια του Γιακουμάκη και γιατί όχι του Μαχλά και το novasports.gr… ιχνηλατεί τα βήματα του ταλαντούχου φορ.

Τέτοια εποχή πέρυσι, ο Τάσος Δουβίκας έψαχνε την ενδεκάδα με το… τουφέκι και οι “μουρμούρες” για την στασιμότητα ενός μεγάλου ταλέντου είχαν ήδη γίνει δυνατοί… ψίθυροι στην Τρίπολη… Όμως όλα αλλάζουν σε μια… σεζόν στο ποδόσφαιρο και ο Δουβίκας, όχι μονάχα διέψευσε όλους όσοι σταμάτησαν να τον πιστεύουν ( ή επιβεβαίωσε όσους τον πίστευαν), αλλά έκανε και το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Η διαδρομή κάπως… ανορθόδοξη, αλλά αποτελεσματική! Τρίπολη – Βόλος και από εκεί Ουτρέχτη!

Ο Δουβίκας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Eredivisie, φιλοδοξώντας να βαδίσει στα χνάρια του Γιακουμάκη και γιατί όχι του Μαχλά και το novasports.gr… ιχνηλατεί τα βήματα του ταλαντούχου φορ.

Το… μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά και ο Τάσος ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, Γιάννη, ο οποίος έκανε τη δική του διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την Καλαμάτα και τον Παναργειακό.

Ο μικρός και ταλαντούχος Τάσος Δουβίκας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην περίφημη Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Τέσσερα χρόνια πηγαινοερχόταν από το Άργος στην Αθήνα και έπαιζε στα μικρά τμήματα του Παναθηναϊκού. Όμως η οικογένεια του δεν ήθελε να αφήσει τον Τάσο να μείνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έτσι ήρθε το… διαζύγιο. Ο πατέρας του πήρε τον ταλαντούχο γιό του και τον πήγε στον Παναυπλιακό και τον Αστέρα Δρεπάνου. Το ταλέντο του ήταν τέτοιο που σύντομα ήρθαν και άλλες προτάσεις… Η οικογένεια Δουβίκα επέλεξε αυτή του Αστέρα Τρίπολης και λόγω απόστασης από το… πατρικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.