ΑΕΚ: Αυτή είναι η ρήτρα του Λιβάια

Ο Μάρκο Λιβάια "άναψε" φωτιές με τη συνέντευξη που παραχώρησε και την ειδική ρήτρα που έχει βάλει η ΑΕΚ προκειμένου να μην υπογράψει σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Ελλάδας.

Τον περασμένο Ιανουάριο η ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Λιβάια από κοινού, επιτρέποντας στον Κροάτη να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Χάιντουκ Σπλιτ.

Δίνοντας το ΟΚ για τη μετακίνηση του Λιβάια στην Κροατία, γλίτωσε και κάποια χρήματα από το συμβόλαιό του, ενώ κατάφερε να διασφαλίσει πως στο άμεσο μέλλον δεν θα υπογράψει σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα της Super League.

Πως το έκανε αυτό; Βάζοντας ειδικό όρο στη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ένας όρος που προβλέπει αποζημίωση υπέρ της Ένωσης που αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Λιβάια αποφασίσει να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα που ανταγωνίζεται την ΑΕΚ.

Αυτή η ρήτρα προφανώς και δεν θα έχει ισχύ εσαεί, αλλά είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2022 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Συνεπώς, αν τηρηθεί η ρήτρα ο Λιβάια θα μπορεί να επιστρέψει σε ομάδα του Top-5 του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο του 2023 και έπειτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.