Γρηγορίου: “Στόχος το εξωτερικό, μετά το Πάσχα οι συζητήσεις με τη Λαμία”

Για την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία, την παρουσία του στην ΑΕΛ, αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Για την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία, την παρουσία του στην ΑΕΛ, αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Metropolis 95.5:

«Έχουν έρθει όλοι οι ποδοσφαιριστές με χαμόγελα στην προπόνηση. Εγώ ο ίδιος νηστεύω από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και σήμερα και ειδικότερα τώρα που είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Αν κάναμε και εξομολόγηση θα έπρεπε να κρατήσουμε αρκετή ώρα τον Πάτερ…»

Για την περιπέτεια σωτηρίας και την παρουσία του στην ΑΕΛ:

«Όταν παραιτήθηκα από την ΑΕΛ, έπειτα από ενάμισι μήνα και μεγάλη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση της ομάδας γιατί η θέση της ομάδας έμοιαζε με αυτοκτονία. Αλλά για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να δεχθώ την πρόκληση και τα καταφέραμε. Για εμένα αν έμενα στην ΑΕΛ θα είχαμε σωθεί και δεν έχω ακούσει ποτέ από κανέναν πρόεδρο εδώ και 17 χρόνια να μου πει ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία μας. Όπου και να δουλεύω έχω πίστη στην ομάδα και στη δουλειά μου. Μέχρι τώρα ο Γρηγορίου έφευγε, δεν τον έδιωχναν αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Για τους μελλοντικούς του στόχους:

«Στόχος μου είναι να πάω στο εξωτερικό κάτι που έμοιαζε πιθανό πριν 2.5 έτη. Το ίδιο θα ίσχυε και σε μία μεγάλη ομάδα. Ένας φίλαθλος εδώ στη Λαμία μου είπε, ”Οι προπονητές των μεγάλων ομάδων, πόσο εύκολο θα ήταν να πάρουν μία ομάδα που ούτε ο πρόεδρος πίστευε ότι θα σωθεί, στο τέλος να τα καταφέρνει;” Για παράδειγμα, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πιο εύκολο να σταθεί στον ΠΑΟΚ παρά στη Λαμία. Η πίεση αποροφάται από τις συνθήκες που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι. Το ίδιο συνέβη και με εμένα από την εξέλιξη μου από τη Γ΄Εθνική μέχρι τώρα στη Superleague».

Για τα όσα έλαβαν χώρα με την ΑΕΛ:

«Δε νομίζω ότι αποτελώ έναν άνθρωπο που χρειάζεται αρνητική ή θετική διαφήμιση και αυτό που με απασχολεί τόσα χρόνια είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου και όλα τα άλλα δεν ανήκουν σε εμένα».

Για τη μάχη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα:

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στα play -off αναφορικά με τη δεύτερη θέση, γιατί ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι μένει εκτός. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά τώρα, πριν τρεις αγωνιστικές θα έλεγα πως ο Άρης ήταν φαβορί, αλλά τώρα και οι τρεις ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Ο Γκαρσία εφάρμοσε αυτό το σύστημα με τον Άρη και κρίνεσαι από το αποτέλεσμα και αμυντικά δείχνει να είναι πιο συμπαγής και δεν δέχεται τις ίδιες φάσεις».

Για το μέλλον του:

«Έχει γίνει μία πρώτη επαφή με την διοίκηση αλλά οι συζητήσεις θα γίνουν αμέσως μετά το πέρας των ημερών του Πάσχα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.