Μ. Γρηγοριου : «Υπάρχει θετική διάθεση να συνεχίσω στη Λαμία»

Στην σοβαρή προοπτική παραμονής του στη Λαμία και τη νέα σεζόν, έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά, αναφέρθηκε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό

Η Λαμία εξασφάλισε το περασμένο Σάββατο την παραμονή στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και μπορεί μεν, μετά το ματς στο Περιστέρι, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες να εξέφρασαν τη διάθεση για «απόλαυση του φινάλε των αγώνων κατάταξης, χωρίς άγχη πλέον..» όμως αυτό δεν σημαίνει πως ήδη δεν υπάρχουν σκέψεις για την νέα σεζόν.
Εάν λάβουμε, μάλιστα, υπόψη τα λεγόμενα του 47χρονου τεχνικού σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό χθες βράδυ, οι σκέψεις αυτές μάλλον θετικό πρόσημο έχουν τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο βέβαια και από τον ίδιο μετά την επιτυχημένη παρουσία του φέτος στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας!
«Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Θα συζητήσουμε μετά το Πάσχα οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις..» είπε μεταξύ άλλων σε αθλητική εκπομπή του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

«Εξ αρχής είχα μεγάλη αισιοδοξία όταν ανέλαβα τις τύχες της ομάδας και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου πιστεύαμε στο πρόζεκτ που αναλάβαμε και γι’ αυτό δεχθήκαμε να αναλάβουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν εκείνη την χρονική στιγμή!
Σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μου προπονητικά κατορθώματα.
.» είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γρηγορίου, αναφερόμενος στην βαθμολογική πρόοδο της ομάδας, την οποία ανέλαβε με μόλις δύο πόντους και την έφερε στην «σωτηρία» με άλλους τριάντα πόντους (!) με επτά νίκες, δέκα ισοπαλίες και πέντε ήττες στα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν..
Η διοίκηση της Λαμίας και ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι, σαφώς, ικανοποιημένοι και με το παραπάνω από τον Γρηγορίου και όλα δείχνουν πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η εκ των πραγμάτων επιτυχημένη συνεργασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.