ΠΑΟΚ: Στρέφεται στο Κύπελλο, περιμένει επιστροφές

Ο ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα

Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ στην Τούμπα. Και συνολικά για δεύτερη στη σεζόν, μετά από το 0-0 που είχε στο παιχνίδι για το Europa League με τη Γρανάδα

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε -μεταξύ άλλων- στην κόπωση που υπάρχει σε κάποιους παίκτες από τα παιχνίδια. Στον Μπάμπα π.χ. Πλην όμως δεν είχε το περιθώριο για rotation.

Ακόμη κι αν θεωρήσει κάποιος ότι θα μπορούσε ο Γκανέζος να μείνει εκτός ποιος θα έπαιζε από εκεί; Ο Βιεϊρίνια; Ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να φύγει από τη δεξιά πλευρά στην τριάδα της άμυνας από τη στιγμή που ο Ινγκασον δεν ήταν 100% έτοιμος (άρα, στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή) και ο Κρέσπο ήταν τραυματίας. 

Ηταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν είχε τη συνδρομή του Ζίβκοβιτς με τα 4 γκολ στα play off και τα καλά παιχνίδια. Επιθετικά, φάνηκε η απουσία του όχι μόνο με το τι μπορεί να προσφέρει ατομικά αλλά και με τις συνεργασίες που έβγαλε σε προηγούμενα παιχνίδια με τον Σφιντέρσκι

Ο Πολωνός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και μπήκε ο Κρμέντσικ. Ο Τζόλης που ήταν στην επίθεση έγινε και αυτός αλλαγή στο 55’ καθώς περιμένει να ξαναβρεί τον ρυθμό του. 

Γενικώς, ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε και τους τρεις της επιθετικής του γραμμής. Τον Σφιντέρσκι στο ημίχρονο, τον Τζόλη στο 55’, τον Ελ Καντουρί (λόγω και των ενοχλήσεων) στο 65’. 

Ο Γκαρσία περιμένει τώρα επιστροφές για το Κύπελλο. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει να γυρίσουν.

Ο Ινγκασον επίσης καθώς παίρνει κι άλλο χρόνο για να αυξήσει τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας και να μπει στην εντεκάδα. 

Ο Σβαμπ πήρε τον χρόνο να ξεκουραστεί καθώς δεν ήταν βασικός. Ο Αυστριακός μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχει και ο Ουάρντα που θα είναι εκ νέου διαθέσιμος μιας και ήταν απών από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω τιμωρίας. 

Ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ στην επίθεση από την άλλη όμως κράτησε για τρίτο σερί παιχνίδι το μηδέν στην εστία του. Κι ο Πασχαλάκης είχε μία ακόμη σημαντική απόκρουση.

Ο συγκεκριμένος σχηματισμός σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε να δίνει σιγουριά στον ΠΑΟΚ στο κομμάτι της συνολικής ανασταλτικής λειτουργίας.

Και είναι ένας σχηματισμός μέσα στον οποίον -μεταξύ άλλων- ο Αουγκούστο φαίνεται περισσότερο σε συνδυασμό βεβαίως και με τη βελτίωση -από τη μεριά του Βραζιλιάνου- των επιδόσεών του. Η σχέση είναι αμφίδρομη. Και ο σχηματισμός βοηθάει τον Αουγκούστο αλλά και ο 24χρονος μέσος τον ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.