Μπορούσια Μενχ. – Αρμίνια 5-0 : Άνετη νίκη που δημιουργεί ελπίδες για Ευρώπη (hls)

Μάχη με την Λεβερκούζεν θα δώσει η Μπορούσια για την έξοδο στην Ευρώπη

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ κέρδισε εύκολα την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο γήπεδο της στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν τους 46 βαθμούς βρισκόμενοι στη 7η θέση και πλησιάσαν την Λεβερκούζεν που έχει μια διαφορά ασφαλείας της τάξης των τεσσάρων πόντων. Στον αντίποδα, η Αρμίνια παραμένει σε δύσκολη θέση αφού βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 30 βαθμούς.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Μπορούσια Παρκ. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν στο γήπεδο “με σπασμένα τα φρένα” και σκόραραν τρεις φορές από το 6ο μέχρι το 20ο λεπτό. Σκόρερ ήταν οι Εμπολό (6′), Τουράμ (15′), Μπενσεμπαινί (18′) που καθάρισαν την υπόθεση νίκη άμεσα για την ομάδα τους. Από την άλλη πλευρά, η Αρμίνια ανήμπορη να αντιδράσει έβλεπε τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους και είχε πάρει θέση “παρατηρητή” στο γήπεδο.

Σκορ ημιχρόνου : 3-0

Όσα είχαν γίνει στο πρώτο μισό δεν είχαν αφήσει και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Λίγο πολύ, το δεύτερο ημίχρονο ήταν μπορούμε να πούμε κάτι σαν αγγαρεία. Η Μπορούσια όμως, δεν σταμάτησε να κυνηγάει κάθε μπάλα και να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 69ο λεπτό λοιπόν, πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Εμπολό να βάζει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Το τελικό 5-0, σημείωσε στο 89ο λεπτό ο Πλέα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Εμπολό ο οποίος με δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Τελικό σκορ : 5-0

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (Ροζ) : Σόμμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαινί, Βολφ, Ζακαρία, Νέιχαους, Λάζαρο, Τουράμ, Εμπολό.

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Κράμερ) : Ορτέγκα, Μεντίνα, Λουκόι, Νίλσον, Πίπερ, Οκουγκάβα, Πρίετλ, Μάιερ, Ντόαν, Γκεμπέρ, Κλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.