ΑΕΚ: Στιγμή για πραγματική αντίδραση (vids)

Με νωπές τις μνήμες από τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ πηγαίνει στο Φάληρο για το ματς με τον Ολυμπιακό στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το 1-5 του πρώτου γύρου των Play Off από τον Ολυμπιακό σίγουρα δεν αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Απλά, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Μανόλο Χιμένεθ, οι “ερυθρόλευκοι” κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται την κάνουν γκολ.

Περιορισμός των λαθών και αποτελεσματικότητα

Αν η ΑΕΚ θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι παίκτες της να βρεθούν σε πολύ καλή βραδιά. Ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι μια από τα ίδια για την Ένωση στα ντέρμπι. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ; Τίποτα περισσότερο απ’ ότι έκανε στα προηγούμενα ματς που έβγαλε αντίδραση και φυσικά ότι είπαν και οι παίκτες της.

Να περιορίσουν τα λάθη, να καλύψουν τους χώρους, να είναι κοντά οι γραμμές, ο ένας να παλεύει για το λάθος του άλλου, να είναι συγκεντρωμένοι και το κυριότερο να κάνουν γκολ την πρώτη ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί στο ματς. Η αποτελεσματικότητα όπως είδαμε και στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που στο τέλος της βραδιάς κάνει τη διαφορά.

Ερωτηματικό η τακτική και η ενδεκάδα

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει καταλήξει ακόμα στην τακτική που πρόκειται να εφαρμόσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση του Σαββάτου δοκίμασε και σύστημα με τρία στόπερ, αλλά και το κλασικό 4-3-3 που το εφαρμόζει συνήθως σε… ειδικές αποστολές.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τακτική που θα επιλέξει ο Ολυμπιακός, με τον Χιμένεθ αυτή τη φορά να “κουμπώνει” πάνω στο σύστημα των γηπεδούχων.

Αν επιλέξει 3-5-2 ο Χιμένεθ τότε θα δούμε την ΑΕΚ με τον Αθανασιάδη κάτω από την εστία, τριάδα στόπερ τους Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και στα δύο άκρα τους Βασιλαντωνόπουλο, Λόπες, ενώ τα τρία χαφ θα είναι οι Κρστιτσιτς, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος και επιθετικό δίδυμο οι Ανσαριφάρντ, Γκαρσία.

Σε περίπτωση που επιλέξει 4-3-3 τότε θα μείνει στον πάγκο ο Νεντελτσιάρου και στην ενδεκάδα θα βρεθεί ένας εκ των Μάνταλου ή Αλμπάνη για το αριστερό άκρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.