Πασχαλάκης: «Τι να πρωτοπώ για τον Πάμπλο Γκαρσία…» (vid)

Στην στήριξη που έχει δεχτεί από τον προπονητή του και στο ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Άρη.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου αποθέωσε τον προπονητή του και τόνισε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι δεν έχει λόγια για να περιγράψει το έργο του στην ομάδα!

Μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε πως:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη και χαίρομαι που βγάλαμε ψυχή».

Για το τι έχει αλλάξει:«Αρχικά το σύστημα. Έχουν γίνει πιο κλειστές οι γραμμές μας. Έχει βοηθήσει στο να βρούμε καλύτερα τα αμυντικά μας καθήκοντα. Όπως σας είπα χαίρομαι που βγάλαμε ψυχή».

Για την επέμβασή του στο τέλος του ματς:«Δεν μπορώ να κάτσω να ασχολούμαι με φάσεις. Θέλω να τελειώσει η σεζόν με την καλύτερη συγκομιδή για τον ΠΑΟΚ. Μόνο οι τρεις βαθμοί μετρούν και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους στο τέλος. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την ομοιογένεια».

Για τις δύο διαδοχικές νίκες:«Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε όλα τα φόντα για να γυρίσουμε την κατάσταση. Η αγκαλιά του κόουτς Γκαρσία στο τέλος δείχνει πως στηρίζει όχι εμένα, αλλά όλους τους παίκτες στην ομάδα. Τι να πρωτοπώ για τον προπονητή μου; Είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει τα περισσότερα στον σύλλογο. Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ. Τον έχει βοηθήσει πολύ, όπως και εμένα που με έχει στηρίξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.