Super League 1: Ντέρμπι που κρίνουν την Ευρώπη

Τα ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια του εφετινού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων της πέμπτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος, μέσω του Novasports.gr και δείτε πρώτοι τα γκολ των αγώνων από τη Web TV.

Στις 17:15, ο ήδη πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Αστέρα Τρίπολης. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα τους 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν και οι Αρκάδες, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 3-1 από την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 44 βαθμούς. Οι Πειραιώτες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 20 νίκες στις προηγούμενες 28 αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Ο Αστέρας Τρίπολης μετράει τρεις νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός έχει δώδεκα νίκες, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί στο “Κλ. Βικελίδης”, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Οι “κίτρινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι “ασπρόμαυροι” είχαν επικρατήσει 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 45 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Ο Άρης έχει 30 νίκες, ενώ 42 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης έχει 21 νίκες, ο ΠΑΟΚ 14, ενώ 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 21:30, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο “Σπύρος Λούης” τον Παναθηναϊκό, στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι “πράσινοι” είχαν ηττηθεί 2-1 από τον Άρη στο “Απ. Νικολαΐδης”. Η Ένωση βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 54 βαθμούς, ενώ το “τριφύλλι” βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 49 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 56 νίκες στα προηγούμενα ματς με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν 39 νίκες, ενώ 42 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με την Ένωση ως γηπεδούχο, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 28 νίκες, οι “πράσινοι” 23 και 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 21 Απριλίου

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports1HD)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports2HD)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30 Novasports1HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.