ΑΕΚ: Κερδίζει και φτιάχνει το μέλλον της (vids)

Την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι μετά από εννέα μήνες αναζητεί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που θα την φέρει αγκαλιά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης περιόδου.

Τα ντέρμπι δεν είναι το… φόρτε της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, με την Ένωση στη φετινή σεζόν να μην έχει καμία νίκη σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό! Είναι χαρακτηριστικό πως τελευταία νίκη σε ντέρμπι σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο κόντρα στο “τριφύλλι” με σκορ 3-1, ως τυπικά φιλοξενούμενη.

3Χ3 μετά από… τρεις μήνες

Από τις πρώτες ημέρες του Μανόλο Χιμένεθ έχει να πανηγυρίσει τρεις συνεχόμενες νίκες η ΑΕΚ, η οποία με τα δύο “τρίποντα” κόντρα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για μια θέση στο UEFA Conference League της επόμενης περιόδου. Με νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού η Ένωση θα αυξήσει τη διαφορά στο +8 από τους “πράσινους” και στη συνέχεια θα κάνει κατά πολύ πιο εύκολη τη ζωή της.

Με αλλαγές ξανά ο Χιμένεθ

Οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ είναι περιορισμένες, με την αποστολή της ΑΕΚ να αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Ο Ισπανός προπονητής όμως είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα της Ένωσης προκειμένου να μην κληθεί να αντιμετωπίσει νέες απώλειες.

Έτσι, λοιπόν, ο Χιμένεθ λογικά θα πορευθεί με 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Τσιντώτα, δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο και αριστερά τον Λόπες, με τον Νεντελτσιάρου και τον Σβάρνα να συμπληρώνουν την τετράδα. Στον πάγκο θα μείνει ο Κρστιτσιτς, με τους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο να είναι τα αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος μπροστά τους, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Αλμπάνης και κορυφή ο Ολιβέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.