Βασιλαντωνόπουλος: “Να μπούμε και να κερδίσουμε” (vid)

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την κατάσταση της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι.

O Έλληνας αμυντικός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τις δύο σερί νίκες λέγοντας: “Έχει αλλάξει το κλίμα, αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό”.

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Κοσίδης.

Σε ερώτηση για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί ο Βασιλαντωνόπουλος τόνισε πως: “Είναι σημαντικό ματς και για τους δύο. Θα πρέπει να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε, είναι σημαντική η νίκη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο”, ενώ αναφερόμενος στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του “τριφυλλιού” δήλωσε:

Δεν πρέπει να σταθούμε στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε πως εναντίον της ΑΕΚ θα είναι διαφορετική ομάδα. Πρέπει να μπούμε μέσα και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.

Δείτε επίσης τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ δεν τα πηγαίνει καλά στα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια με τη τελευταία νίκη να σημειώνεται εναντίον του Παναθηναϊκού στα Play Off της περυσινής περιόδου, με τον Βασιλαντωνόπουλο να δηλώνει: “Δεν το σκεφτόμαστε, αλλά σίγουρα είναι αρνητικό για εμάς αυτό που γίνεται με τα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Θα μπούμε για τη νίκη και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.