ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2000-01: Η ασύλληπτη ευκαιρία του “Λύμπε” και η επική ατάκα! (vid)

Δείτε σε ένα σπάνιο βίντεο μια μοναδική ευκαιρία του Λυμπερόπουλου στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 7 Ιανουαρίου του 2001 αλλά κατι την επική ατάκα του μετά το ματς!

Το ντέρμπι της 7ης Ιανουαρίου του 2001 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν συναρπαστικό. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε ανοίξει το σκορ με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπασινά στο 28ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες να “κλειδώσει” το ματς.

Μια εξ αυτών, στο 89ο λεπτό, όταν ο Καψής γλίστρησε και ο Λυμπερόπουλος βγήκε απέναντι από τον Ατματσίδη σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Όταν έφτασε κοντά στον Έλληνα γκολκίπερ θέλησε να τον “κρεμάσει” με μια λόμπα, ο Ατματσίδης αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια την πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή.

Στην επόμενη φάση η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιάρτας για το τελικό 1-1. Ο Λυμπερόπουλος από “ωραίος” εγινε “μοιραίος” για τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του ματς, στάθηκε μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας το αμίμητο: “Το’χασα λόγω ανικανότητας εκείνη τη στιγμή”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.