ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1999-00: Η ωραιότερη στιγμή του Φλίπσεν στην Ελλάδα (vid)

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1999 ο Καρλ Χάινς Φλίπσεν παρουσιάστηκε στην Ελλάδα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και γκολ απέναντι στην ΑΕΚ στη νίκη των πράσινων στο Καραϊσκάκη.

Ο μεγάλος σεισμός του 1999 είχε “ξεσπιτώσει” την ΑΕΚ, η οποία στην αρχή της σεζόν 1999-00 χρησιμοποίησε ως έδρα της το Καραϊσκάκη και εκεί έμελλε να υποδεθχεί τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν.

Σε εκείνο το ματς ο Φλίπσεν, που είχε έρθει για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και πέτυχε ένα υπέροχο φαλτσαριστό γκολ κάνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζήκος ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους για να κάνει το 1-2 ο Ασάνοβιτς με κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο.

Θυμηθείτε το υπέροχο γκολ το Γερμανού αρτίστα, ο οποίος λίγες εβδομάδες αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστών) στο ματς με τη Λα Κορούνια για το Champions League και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ και την επόμενη δεν κατάφερε να πιάσει τα στάνταρ για τα οποία αποκτήθηκε.

Εκτός του γκολ, δείτε και τις δηλώσεις του αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του “τριφυλλιού” στο Καραϊσκάκη απέναντι στην ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.