Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς βασικές επιλογές.

Μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Super League το απόγευμα της Κυριακής (18/04, 19.30, NS1HD). Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στη Θεσσαλονίκη μετά την προπόνηση του Σαββάτου και ο σχεδιασμός του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι κόντρα στον “δικέφαλο του Βορρά” έχει μπει στην τελική ευθεία. Όπως ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε, αλλά και ο Γιάν Εμβιλά εκ μέροιυς των παικτών, στις αποκλειστικές τους δηλώσεις στο novasports.gr, ένα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ ποτέ δεν είναι αδιάφορο, ενώ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Τσεκάρει τις εναλλακτικές του στην Τούμπα ο Μαρτίνς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη κατακτήσει τον πρωτο και πιο σημαντικό στόχο της σεζόν, έχει ήδη να προσαρμόζει τον προγραμματισμό του πάνω στον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα με προοπτική τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού και την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του νταμπλ. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό χωρίς σημαντικές μονάδες, καθώς δεν υπάρχει διάθεση για ρίσκο. Χθες διαβάσατε πρώτοι στο novasports.gr για την απουσία του Ουσεϊνού Μπα από την αποστολή των Πειραιωτών. Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ρούμπεν Σεμέδο και στον Αχμέντ Χασάν.Όπως ανέφερε ο Πορτογάλος στο novasports.gr η απουσία του Μπα δεν δημιουργεί ντόμινο στην επιλογή της διάταξης και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και πάλι με 3-4-3.

Στη δοκιμή ο Μαρτίνς έβαλε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Χολέμπας κι αυτό αποδεικνύει πως το σενάριο της τριάδας στα μετόπισθεν είναι ενεργό στο μυαλό του. Ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στις 3 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο, ενώ στο πρωτάθλημα η τελευταία του εμφάνιση ήταν με την ΑΕΛ στις 20 Δεκεμβρίου. Μια θλάση τον ταλαιπώρησε, ωστόσο η εμπειρία και η διάθεση του αποτελούν εισιτήριο για την αρχική ενδεκάδα στην Τούμπα. Ωστόσο υπάρχει πάντα η επιλογή του 4-3-3 με τους Σωκράτη και Χολέμπας (ή Αβραάμ). Να θυμίσουμε πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει σκοράρει στην Τούμπα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 και μάλιστα χάρισε τη νίκη στην εκπνοή στους “ερυθρόλευκους” διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.