Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 : “Χρυσό” τρίποντο στη μάχη της παραμονής!

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο, χάρη σε αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84ο λεπτό και πήρε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο, χάρη σε αυτογκόλ του Λισγάρα στο 84ο λεπτό και πήρε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Απόλλωνας που έμεινε στους 30 βαθμούς, νιώθει πλέον άγχος, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των play out!

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στο Αγρίνιο ως αντίπαλος και είδε την πρώην του ομάδα να “πληγώνει” τη νυν για τέταρτη αγωνιστική των Play out.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα από το φίλαθλο κοινό. Οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερο βάση στην ανάγκη, δηλαδή το αποτέλεσμα και λιγότερο στο θέαμα. Αμφότερες ήθελαν να πάρουν αποτέλεσμα δίνοντας προσοχή στην άμυνα ώστε να μην δεχτούν αρχικά γκολ και έπειτα με προσεκτικές κινήσεις έψαχναν το γκολ.

Ο Παναιτωλικός, ήταν αυτός που είχε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από τους τρεις βαθμούς καθώς εκκίνησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τους φιλοξενούμενους, να είναι ελαφρώς πιο ήρεμοι. Η ομάδα του Τραϊαννού Δέλλα, μπήκε αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, είχε διάθεση και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μάλιστα δεν άφησε τον Απόλλωνα ν΄απειλήσει καθόλου στο πρώτο μέρος!

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε μόλις στο τρίτο λεπτό. Ο Μεντόσα, κουβάλησε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο, έκανε κίνηση προς τ΄αριστερά και όταν βρήκε χώρο έκανε το σουτ, με την “στρογγυλή θεά” να καταλήγει άουτ.

Μερικά λεπτά αργότερα, ο Βέργος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε στο 31, όταν ο Μπετινέλι με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε, ωστόσο ο διαιητητής, είχε σφυρίξει νωρίτερα φάουλ του Λισγάρα στον Τσότσαλιτς!

Στο 38 ο Ντουάρτε έπιασε ωραίο γυριστό αλλά δεν κατάφερε να προβληματίσει τον Βέρχουλστ.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως θέλουν περισσότερο κάτι από το παιχνίδι, ενώ την “Ελαφρά Ταξιαρχία” να μην μπορεί να βρει ρυθμό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ…ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

Το πρώτο σουτ για την ομάδα του Μάκη Χάβου, που τέθηκε αντίπαλος της πρώην ομάδας του, ήρθε στο 49 με τον Σλίβκα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ήταν αρκετά κακό για να απειλήσει τον Κνετ. Οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν την δεύτερή τους ευκαιρία στο 61, όταν μετά από κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρε των γηπεδούχων.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” απείλησε και στο 71 με τον Σλίβκα να κάνει τη σέντρα και τον Ντάουντα να παίρνει δύσκολη κεφαλιά. Ο Κνετ ωστόσο ήταν σε σωστή θέση και μάζεψε τη μπάλα.

Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 83! Ο Μπετενέλι έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Κεντ να παραχωρήσει το κόρνερ! Μάλιστα και ο Ντομίνγκες απείλησε με κεφαλιά μετά την εκτέλεση του κόρνερ!

Ο Παναιτωλικός βγήκε μια φορά μπροστά γρήγορα και σωστά στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Μπαρμπόσα άφησε τη μπάλα για τον Ντάλσιο, που έκανε σέντρα, ο Ματσόλαπήρε την κεφαλιά ο Βέρχουλστ έπεσε και έσωσε με την μπάλα να παίρνει ύψος. Ο Λισγάρας στην προσπάθεια του να την διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-0!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα(63΄Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς(34΄Καρασαλίδης), Ντίας(81΄Καρέλης) Εντινγκά, Μεντόσα, Ντουάρτε, Αριγίμπι(63΄Μπαρμπόσα), Μανθάτης, Βέργος(63΄Ματσόλα).

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ(78΄Μουνιέ), Ιωαννίδης (66΄ Ντάουντα)

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα στο match center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.