ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι, εκτός ο Τάνκοβιτς (pic)

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από σχεδόν δύο μήνες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα. Εκτός ο Τάνκοβιτς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα βασικών παικτών που δεν μπορεί να τους υπολογίζει, όμως έχει ξανά διαθέσιμο τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι πλέον με μιάμιση εβδομάδα φουλ προπονήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, κάτι πάντως που αναμενόταν καθώς ο Σουηδός επιθετικός δεν γυμνάστηκε καθόλου αυτή την εβδομάδα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Γεβγέν Σάκχοφ ακολούθησε και το Σάββατο το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.