Βιεϊρίνια: «Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε το τρίποντο» (vid)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στις αποκλειστικές του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε για τη «μάχη» της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, ανέλυσε τις σκέψεις του, αλλά και το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του για να κατακτήσει την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι: «Καλά. Δεν είχαμε βέβαια το αποτέλεσμα που θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Δουλέψαμε όμως καλά, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γενικώς είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο, να δώσουμε το κάτι παραπάνω, δεν αρκεί το 100% και να είναι μαζί μας οι λεπτομέρειες. Όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό: «Έχουν κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα, αλλά τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».

Αν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι οδηγός ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης: «Πρέπει να είναι οδηγός μας όλες οι καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει. Να ξεχάσουμε όλα τα άσχημα παιχνίδια και τα λάθη μας. Νομίζω γενικά πάντα τα ντέρμπι κρίνονται στα λάθη. Εμείς τον τελευταίο διάστημα κάναμε αρκετά και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, να κερδίσουμε εμείς».

Για τη «μάχη» της Ευρώπης: «Ναι, θα πάει έτσι μέχρι τέλος. Όλες οι ομάδες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι κοντά και όποιος κάνει λιγότερα λάθη και δεν χάσει παιχνίδια θα πάει στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.