Ολυμπιακός: Το μοναδικό γκολ του Μπα και το “ξεχασμένο” του Σωκράτη! (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον σκόρερ της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα, αλλά ποιος θυμάται το γκολ του Παπασταθόπουλου επί του ΠΑΟΚ;


Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί το απόγευμα της Κυριακής (18/04, 19.30, NS1HD) στην Τούμπα για το ματς της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό αντίκρισμα για τους Πειραιώτες, ωστόσο το διακύβευμα του γοήτρου είναι ζωντανό, ενώ αυτά τα ματς αποτελούν πρώτης τάξης ευκαιρία για να παραμείνει ψηλά ο αγωνιστικός ρυθμός ενόψει της συνέχειας στον θεσμό του κυπέλλου. 

Η απουσία του… σκόρερ Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα συνδράμει των προσπαθειών της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην Τούμπα, καθώς ακολουθεί ειδική αγωγή για το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπωρεί. Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος Σενεγαλέζος ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στη Θεσσαλονίκη, καθώς σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό, που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Αυτό είναι το μοναδικό του γκολ μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό, ενώ στην καριέρα του μετράει ακόμα ένα με την Αζαξιό.

Το “ξεχασμένο” γκολ του Σωκράτη στην Τούμπα

Στον αντίποδα το παρών στην Τούμπα θα δώσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις. Ο έμπειρος στόπερ έχει σκοράρει επί του ΠΑΟΚ, στο μοναδικό ματς στο οποίο τέθηκε αντιμέτωπος με τους Θεσσαλονικείς και ήταν τη σεζόν 2007-2008. Λίγο πριν ξεκινήσει η ευρωπαϊκή του περιπέτεια με τη φανέλα της Τζένοα, αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 13 Απριλίου 2008. Ο Σωκράτης συμμετείχε στον θρίαμβο της ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, επί του ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος με 0-4, ανοίγοντας με κεφαλιά το σκορ στο 20ο λεπτό! Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος και Καλόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.