Άρης: Λίγες πιθανότητες ο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα έκανε και σήμερα (18/4) θεραπεία αντί προπόνησης, οπότε δύσκολα θα συμπεριληφθεί αύριο στην αποστολή του Άρη για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Μπρούνο Γκάμα να προλάβει το ερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (18/4), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 της τρέχουσας περιόδου. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των “κίτρινων” έκανε και σήμερα (16/4) θεραπεία στο τραυματισμένο του πόδι αντί προπόνησης, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμπεριληφθεί αύριο στην αποστολή για την Αθήνα.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής) με τους Γιόχαν Μπεναλουάν και Εργκύς Κάτσε να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

  • Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.