Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί αποθεώνουν Ελ Αραμπί

Ισπανική εφημερίδα αποθέωσε τον Ελ Αραμπί για τα όσα έχει καταφέρει με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ισπανική εφημερίδα αποθέωσε τον Ελ Αραμπί για τα όσα έχει καταφέρει με την φανέλα του Ολυμπιακού.


Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον Μαροκινό επιθετικό τονίζοντας πως με την ποιότητα και τα γκολ του έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ολυμπιακό.
«Έχει ανέβει στον Όλυμπο της ελληνικής Super League με τα γκολ του στον Ολυμπιακό», έγραψε χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της, με τους Ισπανούς να στέκονται στα εντυπωσιακά νούμερα που έχει ο Αφρικανός επιθετικός τη διετία που αγωνίζεται στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η «Mundo Deportivo» τονίζει ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στέκεται στα 51 γκολ που έχει πετύχει ο 34χρονος στράικερ με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε 91 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε 51 αγώνες και είχε 27 γκολ και 8 ασίστ σε 3.394 λεπτά συμμετοχής. Ο έμπειρος επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει το νταμπλ και να μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη.

Φέτος, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 40 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει απολογισμό 24 γκολ και 3 ασίστ σε 2.806 λεπτά συμμετοχής. Ο Ελ Αραμπί με τα γκολ του οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος και 46ου στην ιστορία του, ενώ ο ίδιος βαδίζει ολοταχώς για να αναδειχθεί και πάλι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.