Παναθηναϊκός: Δύσκολα με Άρη ο Σένκεφελντ

Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα δώσει το "παρών" στο ματς με τον Άρη. Κανονικά προπονήθηκε ο Χατζηγιοβάνης.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με τον Άρη, αλλά ούτε την Πέμπτη κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς έκανε θεραπεία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολλανδός στόπερ, δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη, ενώ και από το ιατρικό τιμ της ομάδας δε θα ήθελαν να ρισκάρει υπό το φόβο μιας πιθανής υποτροπής. Συνεπώς, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Σένκεφελντ βάζει στόχο το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Στα ευχάριστα για τον Λάζλο Μπόλονι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και τέθηκε στη διάθεσή του για το ματς της Κυριακής. Το ειδικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που ούτως ή άλλως εδώ και αρκετό καιρό είναι εκτός λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς.

Το δελτίο τύπου της “πράσινης” ΠΑΕ

“Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Πλέον με εξαίρεση τον μακροχρόνια απόντα Δημήτρη Κουρμπέλη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, μοναδική απουσία παρέμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Η προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και τέλος διπλό στο μισό γήπεδο.

Η αυριανή προπόνηση είναι απόγευμα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.