ΠΑΟΚ: Η μετεγκατάσταση, τα οικονομικά κι η περσινή τιμωρία

Σημαντικών ειδήσεων συνέχεια από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ

Αρκετά τα ερωτήματα που τέθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους μικρομετόχους κι έδωσαν ειδήσεις μέσα από τις απαντήσεις του Μάκη Γκαγκάτση.

Σε συνέχεια των προηγούμενων, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σ’ ερώτηση για το νέο γήπεδο αποκρίθηκε ως εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για όλους μας και δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο προτού υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο. Από τον Ιανουάριο, μιλάμε με την διοίκηση του Καυτανζογλειου. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικα ζητήματα για το νέο γήπεδο, όπως το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Είναι ένα παλιό γήπεδο που χτίστηκε το 1959 και είναι λογικό να έχουμε ζητήματα, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε ό,τι νεότερο έχουμε για το γήπεδο. Δεν θέλω να επεκτείνομαι σε θέματα που υπάρχει δρόμος».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη λογική του οικονομικού εξορθολογισμού που υιοθετήθηκε πέρσι τέτοιο καιρό και την επίδρασή της στην πορεία της ομάδας: «Ήταν μια μεταβατική σεζόν οικονομικού εξορθολογισμού που αγωνιστικά μπορούμε να πούμε ότι δεν πήγε καλά».

Για να καταλήξει στο θέμα της περσινής τιμωρίας: «Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή, την πιο σκληρή, τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυιδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.