ΑΕΛ: Στα πλέι άουτ κάνει υπέρβαση

Η ΑΕΛ στη διαδικασία των πλέι άουτ κάνει μίνι πορεία... πρωταθλητισμού, μαζεύοντας πόντους απαραίτητους για την παραμονή της στη Super League 1

Επτά βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει ως τώρα η ΑΕΛ στα πλέι άουτ της Super League 1 της τρέχουσας περιόδου, τους περισσότερους, μαζί με τη Λαμία, από όλες τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία. Αυτοί οι πόντοι ήρθαν με δύο νίκες, τις οποίες μάλιστα οι “βυσσινί” πήραν εκτός έδρας, και μία ισοπαλία, εντός έδρας, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πρόκειται για πορεία μίνι… πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα της Λάρισας, αν συνυπολογίσει κανείς την κακή συγκομιδή που είχε στην κανονική διάρκεια.

Για την υπέρβαση των “βυσσινί” αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League 1:

“Αν στις δύσκολες αποστολές χρειάζεται η υπέρβαση για να έλθει η επιτυχία, τότε σε αυτό το στάδιο της υπέρβαση βρίσκεται ήδη η ΑΕΛ. Η θεσσαλική ομάδα, που μπήκε με τους λιγότερους βαθμούς στα Playouts, έχει πάρει επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια και προσπέρασε τον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΛ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League τον Ατρόμητο στην έδρα του. Δεν τα είχε καταφέρει στις προηγούμενες 13 επισκέψεις για την κατηγορία, όπου ο Ατρόμητος είχε έξι νίκες και επτά παιχνίδια ήταν ισόπαλα.

Η ΑΕΛ έμεινε για τρεις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος αήττητη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι οι τρεις αγώνες στα Playouts, όπου έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Η ΑΕΛ κέρδισε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, στην Ριζούπολη και το Περιστέρι, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Είχε να κάνει κάτι τέτοιο από τον Απρίλιο του 2009. Τότε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε νικήσει διαδοχικά Ηρακλή, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό εκτός έδρας, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Playoffs εκείνης της σεζόν και την έξοδό της στην Ευρώπη για τελευταία φορά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.