Άρης: Στο πλευρό του μικρού Νικόλα η ΠΑΕ (pic)

Αρωγός στη μάχη ζωής που δίνει ο μικρός φίλος της ομάδας στέκεται όλη η οικογένεια των "Κιτρίνων"

Από μικρή ηλικία η ζωή έδειξε στον μικρό Νικόλα ένα από τα πλέον δύστροπα πρόσωπά της αλλά ο μικρός φίλος του Άρη δεν είναι μόνος σ’ αυτόν των αγώνα ζωής, έχοντας δίπλα του τα μέλη της αγαπημένης του ομάδας.

Ο ισχυρός ανήρ της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης έκανε ευρύτερη γνωστή τη δύσκολη περιπέτεια που βιώνει ο μικρός Νικόλας, με σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και τον μιμήθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Δεληζήσης, Σίλβα, Γκάμα και όχι μόνον ….

Σειρά πήρε και η ΠΑΕ, με τους ανθρώπους της να συγκεντρώνουν τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε μια φανέλα για να του την προσφέρουν προκειμένου να του δώσουν ένα μήνυμα χαράς και στήριξης στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του, αντιμαχόμενος τον παιδικό καρκίνο.

Τη φανέλα αυτήν δημοσίευσε η ΠΑΕ σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας: “✍: Ο μικρός Νικόλας δίνει τη δική του μάχη με τον παιδικό καρκίνο, από την οποία θα βγει νικητής!Δίπλα του βρισκόμαστε και εμείς…Η φανέλα της αγαπημένης του ομάδας με τις υπογραφές των παικτών είναι δική του… 💛🖤Νικόλα, σε περιμένουμε στο γήπεδο 🏟 μόλις τελειώσει η περιπέτεια που περνάς… #ARISFC#ARISFamily“.

✍: Ο μικρός Νικόλας δίνει τη δική του μάχη με τον παιδικό καρκίνο, από την οποία θα βγει νικητής! Δίπλα του βρισκόμαστε…

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.