Ολυμπιακός: Ταβάρες, Ουγκάρτε και Όλσον για το κέντρο

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν μαθηματικά το πρωτάθλημα και έχουν ως στόχο το νταμπλ, όμως έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Η ενίσχυση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου θεωρείται δεδομένη και ήδη στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης «παίζουν» αρκετά ονόματα.

Ένα από αυτά είναι του 19χρονου Πορτογάλου μέσου Σίντνεϊ Ταβάρες (κεντρική φωτό με αντίπαλο τον Λαλάνα της Μπράιτον), ο οποίος αγωνίζεται ως «8άρι» και παίζει στη Λέστερ, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί φέτος και σε δύο ματς Πρέμιερ Λιγκ

Ο νεαρός, ξάδελφος του γνωστού Πορτογάλου μέσου Νάνι, ίσως δοθεί δανεικός την επόμενη σεζόν από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Στη λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο 23χρονος Σουηδός Σίμον Όλσον, επίσης «8άρι», ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την Έλφσμποργκ, στην οποία αγωνίζεται από το 2016

Τέλος, ακούγεται και το όνομα του Ουρουγουανού Μανουέλ Ουγκάρτε Ριμπέιρο (αριστερά στη φωτό κάτω), ο οποίος είναι 20 ετών, έχει συμμετοχές με την Κ20 της χώρας του και από το 2020 παίζει στην Πορτογαλία με την Φαμαλικάο, έχοντας αποκτηθεί από τη Φένιξ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.