AEK: Οι τέσσερις Ισπανοί υποψήφιοι για τον πάγκο

Επιμένει ισπανικά η ΑΕΚ για τον προπονητή της επόμενης σεζόν, ποιοι είναι οι υποψήφιοι που εξετάζονται σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης.

Η Ένωση φουλάρει για τον διάδοχο του Μανόλο Χιμένεθ και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, κοιτάζει την ισπανική αγορά με υποψήφιους τους Κίκε Φλόρες, Κίκε Σετιέν, Μίτσελ και Αμπελάρδο!

O 56χρονος Φλόρες, δεν έχει δουλέψει μετά το 2019 και το τέλος της συνεργασίας του με τη Γουότφορντ, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τους πάγκους των Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Εσπανιόλ μεταξύ άλλων, ενώ έχει περάσει και από Μέση Ανατολή και Κίνα.

O 62χρονος Σετιέν (φωτό) είναι γνωστός από τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, που ήταν και η τελευταία του δουλειά, ενώ έχει προπονήσει επίσης μεταξύ άλλων τις Λας Πάλμας και Μπέτις.

Γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους ο 58χρονος Μίτσελ Γκονζάλεθ, έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, ενώ ως προπονητής κατέκτησε τίτλους στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας επίσης μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες. Έχει περάσει επίσης από Ράγιο Βαγιεκάνο, Χετάφε, Σεβίλλη, Μαρσέιγ και Μάλαγα, ενώ μέχρι τον περασμένο Ιούλιο ήταν στην Πούμας του Μεξικού.

Ο 50χρονος Αμπελάρδο τέλος πρόσφατα έφυγε από την Αλαβές, ενώ προηγουμένως ήταν μεταξύ άλλων σε Εσπανιόλ και Χιχόν.

Από τους τέσσερις ο τελευταίος φαίνεται να είναι η πιο «εύκολη» περίπτωση, ενώ παραμένει πάντα στο κάδρο το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

Τέλος, δε φαίνεται να προκρίνεται η λύση του Ραζβάν Λουτσέσκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.