Μάντζιος: “Την αξίζουμε τη 2η θέση”

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Αρη-Τι τους ζήτησε, τι είπε για τη 2η θέση αλλά και οι παρατηρήσεις που έκανε για τα πρώτα ημίχρονα με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ

Ο Ακης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι που προηγήθηκε και την ήττα από την ΑΕΚ. “Πρέπει να μας προβληματίσουν”, είπε για τα πρώτα ημίχρονα που είχε ο Άρης στα παιχνίδια και με την ΑΕΚ αλλά και με τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που ο Άρης νίκησε με βελτίωση απόδοσης στο δεύτερο μέρος. 

Ο Έλληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, είπε

“Χάσαμε την ευκαιρία την Κυριακή να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη 2η θέση αφού θα ξεφεύγαμε κι άλλο από τους ανταγωνιστές μας. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται για εμάς”. 

Στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Είπε: “Τα πρώτα ημίχρονα με Αστέρα και ΑΕΚ πρέπει να μας προβληματίσουν. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει το στόχο μας. Είμαστε κοντά αλλά δεν τον εξασφαλίσαμε ακόμη. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε πριν από αυτά τα ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”.

Για τη συνέχεια είπε: “Απομένουν ακόμη 7 ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να μην χαλαρώσουμε. Η ήττα από την ΑΕΚ κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης”. 

Πρόσθεσε: “Η εμπιστοσύνη όλων προς την ομάδα και τις δυνατότητές της υπάρχει και εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε στη 2η θέση γιατί την αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί εδώ και 7 μήνες”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.