Η σημαία του Άρη κυματίζει – και – στις Η.Π.Α. (pics)

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε μια μια μικρή πόλη που βρέχεται από τον ποταμό Μισσισσιππή, η σημαία του Άρη κυματίζει ψηλά και περήφανα. Διαβάστε στο novasports.gr για τον Άρη του... ΛαΚρος!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε μια μια μικρή πόλη που βρέχεται από τον ποταμό Μισσισσιππή, το Λα Κρος του Γουισκόνσιν, η σημαία του Άρη κυματίζει ψηλά και περήφανα. Η σημαία του… αμερικανικού Άρη για την ακρίβεια, αν και το όνομα και τα χρώματα είναι ίδια και απαράλλαχτα με αυτά του Έλληνα… θεού του ποδοσφαίρου.

Ας κάνουμε τις συστάσεις! Ο LaCrosse Aris FC είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία μετράει δώδεκα χρόνια ζωής και συμμετέχει στη National Premier Soccer League (NPSL), η οποία είναι μια ημιεπαγγελματική λίγκα.

Ο Άρης του Λα Κρος είναι μέρος των ομάδων που αγωνίζονται στην τέταρτη κατηγορία της αμερικανικής ποδοσφαιρικής “πυραμίδας”, η φανέλα του έχει κιτρινόμαυρα χρώματα, ενώ στο σήμα του βρίσκονται ο θεός Άρης, ο Μεγάλος Αλέξανδρος και ο Λευκός Πύργος!

Όπως… προδίδει το όνομα του, ο ιδιοκτήτης, εμπνευστής και προπονητής του συλλόγου (!), Γκρεγκ Σαλιάρας, είναι ένθερμος υποστηρικτής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πάντως τα αποτελέσματα της ομάδας από το Λα Κρος του Γουισκόνσιν δεν θα έλεγε κάποιος ότι είναι… ενθαρρυντικά. Η πρώτη σεζόν του αμερικανικού Άρη στο NPSL το 2009 ήταν εφιαλτική, καθώς πέρασε σχεδόν μια σεζόν χωρίς νίκη, μέχρι να… σπάσει το ρόδι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην FC Indiana, ενώ ολοκλήρωσε δύο σεζόν (2014 και 2016) δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα!

Είναι αυτό που λένε: “Η προσπάθεια μετράει”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.