Μαρτίνς: “Γι’ αυτό δεν έπιασε ο Βινάγκρε”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Πορτογαλία για το... ναυάγιο της προσαρμογής του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού μόλις σε τέσσερα παιχνίδια, χωρίς να καταφέρει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του τμήματος scouting των Πειραιωτών. Ο νεαρός Πορτογάλος αριστερός μπακ, ο οποίος ήρθε από τη Γουλβς και την Premier League, ήταν ξεκάθαρο πως αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσαρμογή του στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό “canal11″ εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη με τον συμπατριώτη του, αναφέροντας:

“Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ενας ποιοτικός μπακ. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά, είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα. Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν προσαρμόστηκε κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ».

Να σημειώσουμε πως στη Φαμαλικάο ο Ρούμπεν Βινάγκρε δείχνει πολύ πιο εργατικός και μετράει ήδη 14 συμμετοχές, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες για ενδιαφέρον των μεγάλων του πορτογαλικού πρωταθλήματος για την περίπτωση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.