ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2: Νίκη παραμονής με ανατροπή! (vids)

Το σύνολο του Γρηγορίου βρέθηκε να χάνει στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Μίλος Ντέλετιτς που είχε γκολ και ασίστ, πήρε πολύτιμο τρίποντο, που φέρνει τη Λαμία πιο κοντά στην παραμονή.

Στο πρώτο πεντάλεπτο αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρία να συναντηθούν με τα δίχτυα, αφού στο 3’ από φάουλ του Ντέλετιτς ο Τζανδάρης με δυνατό γυριστό από τη μικρή περιοχή είδε τον Λοντίγκιν να του αρνείται το γκολ.

Και στην επόμενη φάση λίγο έλειψε ο Ελευθεριάδης να πετύχει ένα από τα γκολ της σεζόν, έκανε λάθος ο Επασί, άμεσα ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά, ο Ελευθεριάδης με ανάποδο ψαλίδι εκτός μεγάλης περιοχής προσπάθησε να σκοράρει βλέποντας τον Γάλλο γκολκίπερ εκτός εστίας, τελικώς ο Επασί πρόλαβε.

Το πείσμα του Μπρένερ

Στο 9ο λεπτό ο Μπρένερ σε φάση που φαινόταν χαμένη, πίεσε τον Μαρτίνεθ αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει κόρνερ. Και από αυτό το κόρνερ, γλυκά εκτελεσμένο από τον Καρτάλη ο Μπεχαράνο άθελά του έστειλε την μπάλα στον Μπρένερ, ο οποίος όντας αμαρκάριστος εκτέλεσε από τα τρία μέτρα για το προβάδισμα των γηπεδούχων. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Αργεντινού και το πρώτο του στους «Ζωσιμάδες».

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει. Το πρώτο ημίχρονο έφυγε με ένα δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας ΠΑΣ.

Το γκολ και το…παρολίγο αυτογκόλ του Τζανετόπουλου

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας είχε την ιδανική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 47’ ο Ντέλετιτς με εξαίσια εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Τζανετόπουλο στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να ισοφαρίζει και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του της σταδιοδρομίας του στη Super League.

Στην αμέσως επόμενη φάση, λίγο έλειψε από…ωραίος να γίνει μοιραίος, όταν ο Καρτάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Τζανετόπουλος άθελά του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Επασί.

Ο Ντέλετις είχε τον τελευταίο λόγο

Η είσοδος των Παμλίδη-Σάλιακα έφερε την τακτική αλλαγή για τον ΠΑΣ σε 4-4-2, ωστόσο η Λαμία ήταν εκείνη που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέλετιτς στο 73’ να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι, ύστερα από κεφαλιά του Καραμάνου.

Ο Παμλίδης νικήθηκε στο 77’ από τον Επασί στο τετ-α-τετ και στο 82’ ήρθε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση. Ντέλετιτς και Βασιλακάκης συνδυάστηκαν, με τον Σέρβο να εκτελεί με όμορφο πλασέ και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Αυτό σημαίνει πως με το πέρας της 3ης αγωνιστικής των play out, ο ΠΑΣ έχει 34 βαθμούς, ενώ η Λαμία έχει 30 στο +7 από την προτελευταία ΑΕΛ.  

Επόμενη αγωνιστική

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα μεταβαίνει στη Μαγνησία το προσεχές Σάββατο (17/4) για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας Βόλο, ενώ τη Δευτέρα (19/4) η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΛ σε πολύ κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πίρσμαν (23’ Πήλιος), Εραμούσπε, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63’ Παμλίδης), Μπρένερ (84′ Γκροσδάνης), Ελευθεριάδης (84′ Λιάσος), Μιλιντσεάνου

Προπονητής: Αργύρης Γιαννίκης

Λαμία (3-5-2): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (75’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (89′ Παλαβαντισβίλι), Καραμάνος

Προπονητής: Μιχάλης Γρηγορίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.