Μπρούμα: «Ματς – όνειρο, ευτυχισμένος για τον τίτλο»

Ο Αρμίντο Μπρούμα εξέφρασε την ευτυχία του για την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό και την συνεισφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων» στο ματς που σφράγισε τον 46ο τίτλο πρωταθλήματος, ενώ προηγουμένως είχε δώσει και ασίστ.

Ο 26χρονος, που αγωνίζεται στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, σε δήλωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του στην Πορτογαλία τονίζει:

«Αυτός ο τίτλος είναι το αποτέλεσμα μίας εξαιρετικής δουλειάς όλων στον σύλλογο και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή η σεζόν διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ικανός να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκριθεί στα στάνταρ του συλλόγου. Εδώ μόνο η νίκη έχει σημασία και ευτυχώς κερδίσαμε άλλον έναν τίτλο, δείχνοντας ότι είμαστε η καλύτερη ελληνική ομάδα. Προσωπικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά πρωταθλητής, χαρά που είχα ζήσει ήδη στην Τουρκία (σ.σ. με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ). Όταν ήρθα στην ομάδα ήθελα να συμμετάσχω στην προσπάθεια για συλλογική διάκριση και ευτυχώς κατάφερα να βοηθήσω με τη δουλειά μου. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι αποδείχτηκε όνειρο, έχοντας σκοράρει και δώσει ασίστ σε ματς τίτλου. Είμαι πολύ υπερήφανος που έζησα αυτή την εμπειρία στην καριέρα μου. Όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, θέλουμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο και να επικεντρωθούμε στα ματς που απομένουν», τόνισε ο Μπρούμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.