Ιωαννίδης: “Καιγόμαστε για τους βαθμούς!” (vid)

Ο Νίκος Ιωαννίδης τόνισε μετά το τέλος του σημερινού (10/4) αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη ότι η παραμονή δεν έχει κλειδώσει ακόμη για την ομάδα του κι ως εκ τούτου συνεχίζει να κυνηγάει πόντους

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να πατάει στους 30 βαθμούς, 9 πάνω από τον τελευταίο Παναιτωλικό, όμως, μαθηματικά η παραμονή στη Super League 1 δεν έχει κλειδώσει ακόμη, οπότε συνεχίζει να κυνηγάει πόντους στο βαθμολογικό πίνακα. Γι’ αυτό και η σημερινή (10/4) ισοπαλία με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της μεγάλης κατηγορίας, ικανοποιεί εν μέρει και το κυνήγι συνεχίζεται, όπως δήλωσε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Ιωαννίδης.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα είπε σχετικά: “Η παραμονή μας στην κατηγορία δεν τελείωσε ακόμη. Καιγόμαστε για τους βαθμούς, όπως όλες οι ομάδες. Παίζουμε, λοιπόν, όλα τα παιχνίδια στα ίσα, γιατί χρειαζόμαστε πόντους. Επιπλέον, θέλουμε να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ τόνισε: “Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και το παιχνίδι ισορρόπησε. Έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να μάθουμε τη φιλοσοφία του. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε σήμερα και προχωράμε. Με υπομονή θα προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και πιστεύω ότι θα δούμε καλά αποτελέσματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.