Νιόπλιας: “Ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά…” (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας ικανοποιήθηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα, όχι, όμως, και από το τελικό αποτέλεσμα

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, έφυγε σήμερα (10/4) από τη Ριζούπολη ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής του ΟΦΗ μπορεί να ικανοποιήθηκε, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, από την απόδοση της ομάδας του, όμως, ήθελε το τρίποντο, που δεν ήρθε.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση αμέσως μετά τη λήξη της στη NOVA, δήλωσε: “Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο 10λεπτο. Μετά ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Τελικά, μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο”.

Κι όσο για τους παίκτες του ΟΦΗ που είναι τραυματίες και σταδιακά επιστρέφουν, απάντησε: “Τους χρειαζόμαστε όλους, γιατί δεν σημαίνει πως αν γυρίσει κάποιος τραυματίας, θα μπορεί να παίξει αμέσως. Όταν γυρίσουν και εκείνοι που με τον καιρό θα είναι έτοιμοι, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.