Άρης: Με Μήτρογλου κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Μήτρογλου άφησε οριστικά πίσω του τις ενοχλήσεις στο πόδι και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (11/4) αγώνα με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Με τον Κώστα Μήτρογλου να αφήνει οριστικά πίσω του τις ενοχλήσεις στο πόδι, που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες, ολοκληρώθηκε η σημερινή (10/4) προπόνηση του Άρη, που ήταν η τελευταία εν όψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Μάλιστα, ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός επιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την “Ένωση” τους εξής: Cuesta, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Μαρτίνη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ergys Kace, Yohan Benalouane και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Τελικώς, κανείς από τους τρεις παίκτες, οι οποίοι εδώ και καιρό ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι διαθέσιμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.